HJEM            BIOGRAFI          SPILLEPLAN            BANDET           GALLERI            GJESTEBOK             PRESSE            KONTAKT

Galleri

Her finner du en oversikt over Anne Berits diskografi og de ulike videoene hun har spilt inn til låtene sine. Bilder av Anne Berit finnes til nedlastning under "Presse".

Diskografi

"Maleri - Utafør Sted Og Tid"
Utgitt 25.10.10 på Mariann Records Norge

Klikk på coverbildet for å høre smakebiter på låtene!

2010 © WMN / Mariann Records Norge
5052498-3294-2-7

*****************************************************************

Video

"Himmel På Jord"
Dette er tredje video fra Anne Berits debutalbum, denne gangen med vintermotiv. Låta er en nydelig og varm ballade som er komponert av Anne Berit selv med hjelp av tekstforfatter Olaf Øwre.

"Himmel På Jord" er en koselig og jordnær vintervideo innspilt på Finnskogen og i Sverige, nærmere bestemt Løvhaugen, Røgden, Kirkenær, Östmark og Röjdarfors, samt i Urban Sound Studio i Oslo. Produsert av Stig Terje Olsen i samarbeid med Anne Berit. Medvirkende statister i videoen er søskenparet Tuva Iren og Ebba Sofie Gammeltorp, samt Wilma Svarverud.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

"Maleri (Utafør Sted Og Tid)"
Tittelsporet på debutalbumet mitt og også med tekst av Olaf Øwre og melodi av Anne Berit selv. Videoen er spilt inn på vakre Dønna på Helgelandskysten.

I og med at Anne Berits far kommer fra Dønna har hun alltid hatt et nært og godt forhold til plassen. Mange av barndomssomrene ble tilbrakt der på familiens eiendom, og hun har mange gode barndomsminner der i fra. Dessverre ble faren hennes for noen år siden alvorlig syk, og med tungt hjerte ble familiehytta solgt. Som et minne og hyllest til faren sin valgte Anne Berit denne idylliske øya som innramming for denne videoen. Naturlige kulisser er Selvika (familiens hytteområde), Breivika, Dønnes fjell og Dønnes kirke. Med stolthet kan Anne Berit vise fram en innholdsrik video, en romantisk og vakker story innpakket i fantastisk nordnorsk natur i skiftende lys og herlig sommervær!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

"Desert Road"
Dette er den første videoen som Anne Berit har laget. Ifm. innspillingen av debutalbumet ble låta gjort om til norsk og fikk tittelen "Mett Barndomsland". Tekst av Olaf Øwre, melodi av Fred Endresen. Videoen er spilt inn i Øksnes i Vesterålen i 2009.

Videoen er produsert av Storm Media Oslo.

 

Ute i salg!

Anne Berit er ute med albumet "Maleri - Utafør Sted Og Tid", et debutalbum med personlig særpreg, utelukkende fremført på varm nordnorsk. Les mer >

 

Aktuelt!

Anne Berit har i høst inngått bookingavtale med JH Formidling. Les mer >

Det er en glede å meddele at Anne Berit har en video på hver aktuell NRK jukeboks. Både "Maleri (Utafør Sted Og Tid)" og "Himmel På Jord" er med. Les mer >

 

www.anneberit.com